Lidt om mig

 Lidt om mig

Jeg er seminarieuddannet lærer fra Marselisborg Seminarium. Jeg har desuden en PD – uddannelse i Billedkunst og Æstetik fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Jeg laver kurser, workshops, udstillinger og udlåner mine malerier i aftalte perioder.

Selvom mit billedmæssige udtryk er en proces i konstant udvikling, er mine malerier letgenkendelige. Jeg arbejder oftest i serier, hvor jeg frembringer et antal billeder, som har RUM som det gennemgående tema og en konkret udtryksform.

Mine malerier begynder oftest med en skitsetegning. Når kompositionen er færdigkonstrueret og har den rigtige balance, overføres den til lærredet og farveskalaen bestemmes. Jeg eksperimenterer og er optaget af, hvordan farver, former, flader og linjer mødes og arbejder sammen, og hvordan de skaber RUM, balance og vinkler i de farverige, grafiske kompositioner. At vælge farverne er en øvelse, som har holdt og intensiveret min interesse i hele mit maleliv. Fornøjelsen og glæden ligger i netop at finde de præcise intervaller i farve, form, nuance og proportioner, der tilsammen skaber den helhed, som jeg arbejder henimod.

Stifter af:

  • Kunstnergruppen Working Art
  • Kunstnergruppen MeKiTa
  • Kunstnergruppen CelebR
  • Kunstnergruppen 7plus1

Optaget i:

http://www.kunstsamlingen.dk/galleri/264357/kirsten%2dfagerli

Bestillingsopgaver:

LO-Roskilde: 1. maj plakat

Maleri til Asylcenteret Avnstrup